SR Facilities

uw totaalleverancier voor hygiëne-artikelen

SR Facilities

SR Facilities is gespecialiseerd in het leveren van producten met betrekking tot sanitaire voorzieningen en disposables. Denk hierbij aan toiletpapier, poetspapier, facial tissues, schoonmaakmiddelen. Maar ook poetsdoeken voor in de werkplaats.

Duurzaam

Wij leveren artikelen die geproduceerd zijn met een lagere CO2 footprint. Dit is de E-tissue lijn. Deze producten zijn volledig geproduceerd met hergebruikte grondstoffen. Door het leveren van deze productlijn dragen ook wij bij aan een duurzamere samenleving. 

Ontzorgen

Naast het leveren van onze artikelen, zorgen wij ook voor een totale ontzorging van sanitaire gebruiksartikelen en disposables. Door middel van periodieke leveringen met een vaste frequentie vullen wij de voorraad tot aan het afgesproken voorraadniveau aan. Zo wordt er een overschot van producten voorkomen. Ook wisselen wij verschillende serviceartikelen zoals schoonloopmatten, linnengoed en hygiëneboxen.

Een greep uit onze producten

Over ons

In november 2020 zijn wij, Olav de Ruiter en Roel Sprong, SR Facilities begonnen. Nadat wij via een kennis de vraag kregen of wij iemand wisten die hygiëneproducten kan leveren, zijn we hier zelf mee aan de slag gegaan, met SR Facilities als gevolg. Wij voorzien meerdere bedrijven uit verschillende sectoren van deze producten. Wij vinden het een sport om geld te besparen voor bedrijven en een eerlijke prijs aan te bieden. 

Wij leveren aan de volgende sectoren

Industrie

Zakelijke dienstverlening

Onderwijs

Industrie

Logistiek

Zorg

Food

Publieke sector

Niels en Sabrina Holystaete
Read More
SR facilities is voor ons heel belangrijk. Ze zijn snel, klantvriendelijk, goed bereikbaar en de producten worden snel geleverd. De dienstverlening van SR facilities betekent voor ons zorgeloos kunnen werken met de altijd op tijd beschikbare materialen. Op dit moment zijn er voor ons geen verbeterpunten. De positieve zijn de klantvriendelijkheid, de snelle service en de toegankelijkheid.
Yolande BronsemaSipkema Beheer B.V.
Read More
SR facilities is een bedrijf dat ons ontzorgt op schoonmaakgebied, inclusief de middelen daarvoor. Ze zorgen ervoor dat ons kantoor er piekfijn uitziet en dat we zelf niet hoeven na te denken over handdoekjes, toiletpapier en schoonmaakattributen. Deskundig personeel dat met je meedenkt!
Monique NederlofOffice FCC VEENIX
Read More
SR Facilities betekent voor ons een fijne leverancier waar we op kunnen bouwen. Jullie dienstverlening zorgt ervoor dat ons kantoor is voorzien van alle benodigde facilitaire producten. Goede communicatie zowel per mail als telefonisch, komen afspraken na en ze zijn altijd bereid om mee te denken.
Celine Kalfsbeek Kalfsbeek BMW
Read More
SR Facilities is een zeer prettige organisatie om mee samen te werken. Ze zijn klantgericht, denken mee met de juiste product en prijsverhouding en de levering is snel. Aanrader!

Contact