Plezier op het werk

Zijn er medewerkers in jouw organisatie die meer in zich hebben dan dat ze nu kunnen laten zien? Mensen die kunnen én willen groeien? Deze waardevolle medewerkers verdienen natuurlijk de juiste zet in de beste richting.

Of ben je zelf zo’n medewerker die geen genoegen neemt met hoe het nu gaat? Misschien heb je moeite met beslissingen nemen, lukt het je maar niet om zaken anders te doen of worstel je tussen een goede balans tussen werk en privé? 

Waar ik in geloof

Bedrijven kunnen zichzelf niet veranderen, maar medewerkers wel. Ik geloof dat iedereen kan veranderen in de beste versie van zichzelf. In mijn trainingen en coachsessies hou ik mensen een spiegel voor. Veranderen kan alleen als je weet welke kant je op wilt en weet wat je valkuilen zijn. Zonder oordeel, begripvol, maar ook confronterend komen we hier samen achter.

ontwikkeling_icon

training & ontwikkeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipng elit sed dllpora eiusmod tempor incididunt.

e-learning_icon

life coaching

Life coaching gaat uit van drie vragen. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

aanbod_icon

workshops

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipng elit sed dllpora eiusmod tempor incididunt.

Werkwijze

De hele dag stilzitten en naar mij luisteren met een kladblok en pen in de hand? Dat gaat niet gebeuren! Open gesprekken, discussies en actie. Gewoontes veranderen is doen. Met mijn energie, enthousiasme en ervaring inspireer en motiveer ik mensen. Ook wanneer ze zelf nog niet weten welk pad ze willen inslaan.

Succes in de praktijk

Ik begrijp dat medewerkers bij een bank andere behoeften hebben dan medewerkers in het onderwijs. Iedereen is uniek met andere gewoontes. Ik ontwikkel passend leermateriaal en zorg voor de ideale leeromgeving. Daarbij kies ik voor slimme technieken om het geleerde vast te houden en succesvol in de praktijk toe te passen.

ontdek, LEER, ERVAAR EN DOE

POST Lijnbaan 124 | 3142 BM Maassluis | BEL OF MAIL +31 (0)6 413 715 93 | info@tharttrainingenontwikkeling.nl